Reindonk Energie & Co aanwezig op Greune Mèrt. Kom jij ook?

Zondag 27 oktober organiseert de gemeente Horst aan de Maas een duurzaamheidsmarkt voor jong en oud over thema’s als energie, voeding, afval, verkeer, wonen, duurzaam tuinieren, biodiversiteit, water, milieusubsidies en financiën. Reindonk Energie & Co is hier ook aanwezig en zal de laatste updates van de lopende projecten. Er is van alles te doen: zien, doen, proeven en beleven. Zien we je daar?

Tijdens de Greune Mèrt in Merthal Horst, wordt de inschrijving voor de zondelen op het dak van de Meerlose sporthal ’t Brugeind geopend. Door het kopen van een zondeel kunnen inwoners van Horst aan de Maas samen, lokaal én duurzaam energie opwekken en profiteren van de voordelen van groene energie. We zijn verheugd dat we met dit project nu echt de realisatiefase in gaan.

In totaal worden er 70 zondelen ter beschikking gesteld voor inwoners. Voor €325,- koop je een zondeel, met een gegarandeerd rendement van 4%! In eerste instantie hebben inwoners van Meerlo en leden van Reindonk Energie & Co voorrang. Na 1 januari worden de zondelen ter beschikking gesteld voor alle inwoners van Horst aan de Maas.

Wil jij er als eerst bij zijn? Kom dan op 27 oktober van 11:00 – 17:00 naar de Greune Mèrt in Merthal Horst of schrijf je in via de website (vanaf 27 oktober).