Gezocht: ondersteuner rond financiële en contractuele vraagstukken

Wie en wat zijn wij?
Wij zijn een coöperatieve vereniging en wij zijn opgericht op 13-11-2015 en bestaan dus ruim 5 jaar. Het bestuur wordt gevormd door 4 leden met verschillende competenties; het ledenaantal is de afgelopen jaren gegroeid naar ruim 70 leden. Het werkgebied omvat de gemeente Horst aan de Maas (16 kernen, ruim 40.00 inwoners).
Eén van de kernactiviteiten bestaat uit het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van zon- en windprojecten op coöperatieve wijze. Met, voor en door inwoners uit de gemeente Horst aan de Maas. Tot dusverre hebben we concreet een zonproject gerealiseerd: Zonnedak ’t Brugeind in Meerlo en zonneweide Griendtsveen is in ontwikkeling.

We (gaan) groeien!

Onze koers is gericht op samenwerken met overheid, andere energiecoöperaties, leden en uiteraard de directe omgeving van mogelijke zon- en windprojecten. In dit verband hebben we een samenwerking met de gemeente Horst aan de Maas om de verkenning naar energielandschappen gestalte te geven. Doel is om op 50/50-basis energieopweklocaties te gaan realiseren en exploiteren binnen onze gemeentegrenzen.

Daarom zoeken we?

Onze activiteiten nemen toe en daarom zijn wij op zoek naar één of twee persoon die het interessant vinden om mee te werken aan de energietransitie binnen Horst aan de Maas met als speerpunt:

  1. financiële en contractuele vraagstukken. In samenwerking met en ter ondersteuning van de penningmeester en accountant worden concrete vraagstukken aangepakt en uitgewerkt;
  2. ondersteuning in opzet en beheer van onze leden- en projectadministratie (via Econobis).

Wat vragen we aan degene die ons team komt versterken?

  • Het belangrijkste is een enthousiast persoon die zijn of haar steentje op vrijwillige basis wil bijdragen aan de energietransitie;
  • Heeft een administratieve achtergrond op HBO-niveau, dan wel HBO denkniveau;
  • Krijgt energie van het oplossen van complexe puzzels op zijn/haar terrein;
  • Vrijwilligersvergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Meer info?

Neem contact op met onze penningmeester Huub Vousten, te bereiken via huub@reindonkenergie.nl of via 06- 21557779.
Voor nadere info rond Reindonk Energie verwijzen we naar onze website: www.reindonkenergie.nl, waar kernwaarden, missie en andere concrete projecten zijn in te zien.